Toppen 24, 7120 Vejle Øst - Unique Living

VILLAER I SÆRKLASSE

Toppen 24, 7120 Vejle Øst
27. oktober 2014

Udsigt, harmoni og høj kvalitet.

Storvilla med fantastisk udsigt og plads til hele familien

Denne villa er endnu én af vores udvalgte ejendomme fra området 7120 Vejle Øst. Vi har her at gøre med en villa beliggende på en af Danmarks absolut bedste udsigtsgrunde. Fra huset er der udsigt til begge sider af Vejle Fjord, til den ene side ser man Vejle Fjord broen og til den anden side har man en pragtfuld udsigt ud af fjorden og kan på en solskinsdag se helt til Fyn.

Villaen er opført i 1999, og ligger på adressen ”Toppen” i Bredballe. Toppen er den dyreste adresse i Bredballe, og her ligger alle villaer med fantastisk udsigt. Området har gennemgået en større udvikling de sidste 15 år, og der bygges stadig nyt og ældre huse bliver renoveret. Selve vejen, som nu er en grusvej, vil indenfor nær fremtid gennemgå en renovering, som blandt andet omfatter asfaltering samt flotte anlægsløsninger. Villaen, som vi her vil præsentere, er en storvilla på 289 kvm, som er bygget for 15 år siden i de bedste materialer.

Fra vejen

Det er nuværende ejer, som har bygget huset. Grunden, som huset ligger på, er ganske unik. Vi tør godt vove den påstand, at der findes ikke mange villaer i Danmark med denne beliggenhed. Man er helt tæt på vandet, men samtidig kan man betragte det på afstand, grundet husets høje placering.

For enden af Toppen deler vejen sig i to, og villaen ligger i bunden af vejen til højre. På vej ned af den lange grusvej kan man fornemme ejendommens fantastiske placering. Man fyldes med forventningens glæde, for når man nærmer sig den ellers diskrete indkørsel, ved man godt, at der venter en fantastisk udsigtsoplevelse inde i huset.

Man træder ind i den flotte, lyse hall og husets lofter går alle til kip. Entreen ligger i åben forbindelse med hele boligen, idet den store trappe til underetagen er også placeret her. På højre side af hoveddøren er der gæstetoilet samt adgang til forældreafdeling med Master bedroom med eget bad og walk-in.

Går man i stedet til venstre ind mod stuerne, oplever man en klassisk tre stuer ensuite løsning, som i dette hjem fungerer rigtig godt. Ruminddelingen skaber en fornemmelse af nærvær med mulighed for flere igangværende aktiviteter for familien, der på daværende talte tre hjemmeboende børn. Noget som også var nøje gennemtænkt ved opførelsen af huset.

Tv-stue

Alle stuerne er beklædt med Dinesen-gulv – meget brede planker i fyrretræ. Dette er blot en af mange flotte detaljer, der er med til at fuldende det gode indtryk i denne fuldmurede villa.

Køkkenet er et klassisk MULTIFORM-køkken, som fungerer godt og ligger i direkte forbindelse med den store spisestue.

Underetagen omfattes af store opholdsrum samt værelser. Her er plads til både erhvervsvirksomhed samt den store børnefamilie. I hver ende af huset er der indgang. Den ene fungerer som mindre entré, mens den anden er et større bryggers. Her i underetagen, er der samme fantastiske udsigtsforhold fra alle værelser. De smukke Dinesen-gulve fra overetagen går igen i disse rum. Ydermere er der stort toilet med bad og sauna.

 

Huset er bygget efter nøje overvejelser

Huset er bygget efter nøje overvejelser. Nuværende ejer fortæller, at de havde grunden liggende længe, inden de valgte at bygge huset. Lone fortæller:

”Det var vigtigt for os, at huset blev bygget med respekt og i harmoni med den omkringliggende natur – derfor også valget af husets materialer”.

Betragter man huset på afstand, kan man sagtens forholde sig til tankegangen bag byggeriet. Huset komplementerer på fornemste vis den store skrænt, som danner naturgrund omkring huset. Det virker i al sin enkelthed rigtig godt. Grundens opbygning er lavet flot og vedligeholdelsesfri. Den er designet som et ”sneglehus”, hvor græsplateauer i forskellige højder med gamle træer danner en god balance og harmoni.

Udsigt fra underetagen

Det er en sjælden udbudt beliggenhed, som ikke findes lignende i området, og kun ganske få andre steder i Danmark.

Den indre ro kommer naturligt her

Der er ingen tvivl om, at huset er lavet i de bedste materialer. Alle vinduer i huset er eksempelvis lavet af maghoni.

Udsigten følger med denne fantastiske beliggenhed, men det er ikke husets eneste aktiv. Villaen har udsigten helt tæt på i alle rum, men den overskygger ikke hjemmets andre herligheder. Det er bygget bevidst. Derfor oplever man heller ikke i denne bolig store panoramavinduer. Det er enkelt og passer til husets helhed.
Huset har mange gennemtænkte detaljer og arkitekttegnede specialløsninger. Såfremt man ønsker sig et større view ud over fjorden fra stuerne, er der således også flere gode muligheder for at lave vinduespartierne større, eller helt om.

Spisestue

Huset på Toppen er et unikt hus i harmoni med den omkringliggende natur og med en helt speciel sjæl, der gør at man slapper af, når man er her. Desuden rummer huset gode muligheder for ombygning, herunder flere panoramavinduer, hvis en eventuel køber ønsker dette.

Kontakt Mægleren