Højstrupvej 26, 7120 Vejle Øst - Unique Living

VILLAER I SÆRKLASSE

Højstrupvej 26, 7120 Vejle Øst
2. juni 2020

Exceptionel Liebhavervilla med panoramaudsigt

Drømmer du om en bolig med panorama udsigt udover fjorden og de skovklædte bakker?

Her er tale om én af de helt ekstraordinære liebhavervillaer, hvor du får en udsøgt arkitektur, luksuriøst interiør samt en helt mageløs panoramaudsigt til Vejle Fjord. Er du liebhaveren som søger en bolig fra øverste hylde i Trekantområdet, så bør du opleve denne unikke bolig.

I Vejles absolut bedst beliggende område, finder du det lukkede vænge, Højstrupvej. I dette højthævede område, ligger en villa med den højt efterspurgte panorama udsigt ud over Vejle Fjord. Med den friske havluft, en overdækket terrasse med glasvinduer og de gode solforhold, er du sikret en oplevelse uden lige, hvor solen skinner fra tidlig morgen til sen aften!

Du bliver budt velkommen af en stor imponerende facade med dobbelt garage, hvorfra du har adgang direkte ind i villaen.

Fra villaens store hall med højt til loftet, kan den flotte udsigt allerede nydes. Underetagen byder på et stort masterbedroom, med egen indgang til et stort walkin samt eget badeværelse med bruseniche og badekar, 2 gode værelser, bryggers, teknikrum, direkte adgang til garagen samt et ekstra badeværelse.

Fra villaens store hall kommer du op på 1. sal.

Her bliver du mødt af et stort køkkenalrum med tilhørende gaspejs, et viktualierum samt en opholdsstue, med store gulv til loft vinduer så man kan udnytte den ekstraordinære panorama udsigt.

Med lyse rum og et smukt naturligt lysindfald, får du her en opholdsstue med en udsigt man skal lede længe efter.

Der er her adgang til overetagens terrasse, som sætter prikken over i’et i denne udsøgte villa.

I disse unikke omgivelser med natur og frisk havluft, får du en bolig som stadigvæk er centralt beliggende, med mindre end 10 minutter til både indkøbsmuligheder, og den eftertragtede Kirkebakkeskole.

Du får her en ægte liebhavervilla, med en helt unik beliggenhed!

Kontakt Mægleren