Højstrupvej 16, 7120 Vejle Øst - Unique Living

VILLAER I SÆRKLASSE

Højstrupvej 16, 7120 Vejle Øst
27. oktober 2014

Familievilla i attraktivt kvarter i Bredballe

Denne villa ligger på en af Vejles mest kendte adresser. Området hedder tredje tunnel og vejen hedder Højstrupvej. Boligen er tegnet og bygget af nuværende ejere i samarbejde med en lokal arkitekt. Her er der lagt vægt på rummelighed, lys, fællesskab i familien, hygge og samvær. Huset er bygget i 2003, og står den dag i dag, som en moderne indrettet familievilla, med stort køkkenalrum, som er direkte forbundet med huset andre store opholdsrum. Det er indrettet med fokus på så lidt spildplads som muligt og der er ingen gangarealer og lignende.

Huset fra haven

I midten af huset findes TV-stuen, hvor loftet går helt til kip med ovenlysvinduer som giver et godt lysindfald. Fra dette rum er der adgang til to børneværelser samt separat toilet/bad. Parret fortæller: ”Vi har igennem årene været rigtig glade for husets indretning og specielt TV-stuen, der har fungeret som dagligt fælles opholdsrum og senere centrum for vores større børn og deres venner. Vi kan lukke stuen af og komme på afstand samtidig med, at vi er i huset og derved kan både børn og voksne udnytte den ideelle indretning optimalt.   Søren og Hanne fortæller hvorfor de valgte Højstrupvej:

Vi søgte i sin tid en bolig i et område, som var attraktivt og ikke mindst smukt beliggende samtidig med en relativ værdifasthed. Igennem krisen, har prisudviklingen naturligvis være lidt presset, men moderat ift. mange andre steder. Til gengæld vil en forbedring i boligmarkedet henover tid vise sig særlig gavnlig specielt i dette område.

Langtidsholdbare løsninger

Mursten, vinduer, farver og tag er ikke valgt tilfældigt. Parret fortæller: Vi ville gerne bygge en moderne villa som i stil og farver var langtidsholdbar og det synes vi bestemt stadig det er. Vinduerne er faktisk totalt vedligeholdelsesfri (Velfac) og det kan slet ikke ses at de nu er 11 år gamle. Parret fortæller med glæde i stemmen:

Kig indtil TV stue

”Taget ønskede vi skulle have et eksklusivt udtryk med sortglaseret tegl, som vi dels godt kan lide og dels passer det godt ind til områdets andre flotte villaer. Vi synes husene i kvarteret supplerer hinanden godt og det er også med til at øge værdien af samtlige boliger i området.

Søren og Hanne fortæller til spørgsmålet om nogle detaljer, som er essentielle for huset/beliggenheden:

Det faktum at vi godt nok ligger højt, men måske med en lidt mindre udsigt end andre huse højere oppe i terrænet, har vist sig at være en stor fordel i mange tilfælde. Dels er grunden ikke så forblæst, som hvis man ligger med vid udsigt og husets placering har også en anden fordel, nemlig i tilfælde af sne om vinteren. Her har parret endnu ikke oplevet samme problemer, som mange af deres naboer længere oppe af vejen.

Forreste terrasse

Parret fortæller, at de stadig er meget glade for at bo her, men synes efterhånden, det er blevet for stort til os, nu da vore børn er flyttet hjemmefra. En ny køber kan også forvente fra et hus på kun 11 år, at det vil være mere eller mindre vedligeholdelsesfrit endnu i mange år – derfor er det et godt tidspunkt at skifte. Huset er naturligvis gennemgået fra A til Z og der er ingen bemærkninger at nævne. Hvis man ønsker at bo i et af Danmarks mest eksklusive områder, som er absolut værdifast og med kort afstand til alt i Østjylland og Fyn, så kan vi kun anbefale interesse-rede at komme og opleve denne dejlige villa.

 

Oversigt dobbetlt carport Oversigt - stue Oppefra Mere endnu Køkken-alrum 2 Køkken-alrum 1 Køkken 3 Køkken 2 Kig indtil TV stue Huset fra haven Forreste trappe Forreste terrasse ewarpCacheImage Endnu et fra forreste terrasse Detaljer detaljer udefra