Brombærhaven 20, 7120 Vejle Øst - Unique Living

VILLAER I SÆRKLASSE

Brombærhaven 20, 7120 Vejle Øst
20. oktober 2014

Skandinavisk minimalisme længe leve 

Denne villa er noget helt særligt. Det er et moderne træhus med plads til den store familie.  Husets materialer og byggestil får denne villa til at skille sig ud fra mængden.

Villaen ligger i den nyere del af området 7120 Bredballe. Et kvarter, som har været under udvikling siden 2000, hvor området blev projekteret til byggegrunde. I dag oplever man en moderne villapark, hvor husene er forskellige og bidrager positivt til området med hver deres særlige præg.

Man føler sig hurtigt hjemme i områdets hyggelige omgivelser, og det var bl.a. også derfor de nuværende ejere faldt for stedet.

Jens og Anette fortæller: Vi valgte et ”nyt” kvarter, hvor ”hækken” ikke var to meter høj, fordi vi gerne ville have kontakt til naboer og genboer. Måden, husene er bygget på, gør, at man helt naturligt har kontakt med hinanden og mødes regelmæssigt.

De tilføjer, at de igennem årene har værdsat de mange pæne fælles arealer og sti systemer, som har betydet meget, da børnene var små.

Områdets store popularitet skyldes ydermere dets placering. Man bor i et yderst roligt og pænt kvarter, samtidig med at man kan nå motorvejen til hele Danmark indenfor få minutter. Noget, som ellers godt kan være en udfordring i forhold til mange andre steder i Vejle-området.

 

Nordisk stil 

Huset er bygget i 2001, og de nuværende ejere købte huset i 2003.  De fortæller, at de valgte denne villa ud fra materialerne og den nordiske stil, som pryder huset.

Villaen er bygget i sibirisk lærketræ, der med sin sølvgrå farve giver villaen et råt og moderne udtryk.

En særlig detalje er, at lærketræet skifter farve efter vejret.  I regnvejr bliver træets farve mere brunlig og varm.

Husets naturmaterialer passer godt sammen med wellness, som betyder meget for Jens og Anette.

Parret har siden de købte huset bygget om over et par gange for at sætte deres personlige præg på indretningen.

En de mange detaljer som de har tilføjet til huset er den flotte gårdhave, som komplementerer villaen rigtig godt. Man oplever et lækkert miljø, hvor en stor granitsten og højbede bygget op i skiffer er med til at understrege det rå naturlook.

4

Fra hoveddøren, træder man ind i den flotte og lyse entré. I entreen er der adgang til villaens overetage ved en specialdesignet trappe, som går op til et stort værelse samt udgang til huset store, sydvendte, tagterrasse. Her er der udsigt til Vejle Fjord, og man har et godt view over området.

Højt til loftet

Ejerne præsentere med glæde terrassens kvaliteter: ”Det er fantastisk at kunne sidde her og nyde et glas rødvin, samtidig med at man ser solnedgangen, siger Jens.

Bliver man i stedet i stueplanet, har man adgang til resten af huset gennem fordelingsgangen, som fører til husets store opholdsrum med stue, alrum og lækkert samtalekøkken.

Så snart man træder ind af døren, oplever man den usædvanlige loftshøjde. Dette er med til at skabe en god rummelighed, som går igen i alle rum. Her er plads til udfoldelse, og parret fortæller:

Samtalekøkkenet med seks meter til loft har givet os mange hyggelige timer hvad enten vi har været to, fire eller 16 personer. Størrelsen på stuen har gjort det muligt for os at holde mange store familiefester som runde fødselsdage og konfirmationer hjemme.

 Alrum

Lækre detaljer

Huset er gennemført og omfatter mange lækre detaljer, såsom lyst parketgulv, flotte store italienske klinker, åben planløsning og masser af moderne komfort.

I det store opholdsrum er der indbygget biopejs samt udgang til gårdhaven.
Herudover rummer boligen tre gode værelser samt et stort forældresoveværelse med walk-in-closet og egen indgang til et lækkert badeværelse med hjørnespa. Huset byder på endnu et badeværelse og et stort og funktionelt bryggers.

Unikke detaljer

Villaen har absolutte fordele, som kan opfylde en hver moderne families behov og drømme for udfoldelse. Villaen er i sin skandinaviske enkelthed unik. Jens og Annette har været stolte over at have et hus, som skiller sig ud og ikke findes andre steder.

Opholdsstue

Da parret købte villaen i 2003, var årsagen, at de ville have noget anderledes. De begrunder:

Vores mange rejser i udlandet har nok betydet, at vi ikke var til et traditionelt parcelhus. Her er højt til loftet, meget lys fra store vinduespartier, og mange spændende vinkler. Også indvendig har vi valgt naturmaterialer, der understreger stilen.

Anette tilføjer yderligere:

Husets indretning betyder, at der er mulighed for at have imponerende kunst på væggene – noget, vi har haft meget glæde af.

Giver en indre ro

Brombærhaven 20 i Bredballe står indflytningsklar og kan rumme den store familie med sine 223 kvadratmeter bolig. En fantastisk villa, som vi kun kan anbefale at tage ud og opleve.

Villaen drager én til indre ro, og fundamentet for wellness-oplevelsen er uundgåelig med gårdhavens højdepunkt – den autentiske ”Hot Tub”. Faktisk ville det også have været en yderligere udbygning af wellness-området med sauna m.m, som Jens og Annette ville have lavet, hvis de skulle blive boende. En mulig idé til næste ejer.

Gårdmiljøet1

 

Parret flytter fra huset grundet udlandsophold i nogle år, herefter forventer de at flytte til København.

Kontakt Mægleren