Om os - Unique Living

VILLAER I SÆRKLASSE

Om os

VELKOMMEN TIL BOLIGMAGASINET UNIQUE LIVING

Vi er stolte over at kunne præsentere vores nye magasin, som skal skabe en ny platform for præsentation af eksklusive og unikke boliger i Trekantområdet. Det handler om at få villaerne til at komplementere hinanden og på den måde skabe inspiration i markedet. Vi ønsker at tilføre noget mere dybde og være et supplement til de konventionelle ejendomsmæglertekster. Det handler om større indlevelse, ærlighed og begejstring. Derfor er hver af de følgende historier skrevet ud fra et længere interview med hver enkelt sælger/husejer.

Hvorfor lave sådan et magasin og platform? For at give nye perspektiver til branchen. Selvom, at de dyre boliger er begyndt at sælge igen, og der er sket en generel optøning i boligmarkedet, så vil vi gerne tilføre sælgerne, af de mest unikke boliger, noget nyt i form af endnu bedre mulighed for eksponering. En ejendomshandel omfatter utrolig mange faktorer og ikke mindst følelser. Derfor mener vi, at man skal have en ny mulighed i markedet. Man skal kunne præsentere sin villa i nye og særlige rammer. Vi vil skabe en sammenslutning, hvor andre unikke villaer kan være med til at sætte ens egen bolig i positivt lys.

De personlige interviews skal være med til personificere sælgerne med deres bolig. Give nye potentielle købere inspiration til, hvorfor sælger, i sin tid, valgte det respektive hus, og samtidig give et større indblik i området samt husets herligheder.

Vi har besøgt alle de præsenterede villaer i magasinet, og vi har hvert sted fået en hel anden, og positiv, oplevelse i forhold til vores forudindtaget holdning fra boligpræsentationen på nettet. Derfor opfordrer vi potentielle købere i markedet til at læse de præsenterede artikler, få inspiration, og tage ud og opleve villaerne.

Vi håber, at der er en eller flere villaer som vækker deres interesse, i magasinet, I så fald er det bare at tage kontakt til den respektive ejendomsmægler, så vil de præsentere de fantastiske ejendomme for Jer.

Rigtig god læselyst,
Med Venlig Hilsen
Frans Glassow Tingleff & Michael Møller Sørensen