Lamborghini Huracán EVO - Unique Living

VILLAER I SÆRKLASSE

Lamborghini Huracán EVO
6. april 2020

HURACÁN EVO – EVERY DAY AMPLIFIED.

Den nye Lamborghini Huracán EVO er næste generations V10-sportsvogn fra Automobili Lamborghini. Baseret og inspireret af det bedste fra Huracán Performante – nu med næste generation af vehicle dynamic control og aerodynamiske løsninger.

Teknologisk evolution forstærker de emotionelle køreegenskaber

Hjertet i Huracán EVO er den anerkendte 5,2-liters Lamborghini V10-sugemotor, som er blevet yderligere forfinet og opgraderet til at levere en højere ydelse sammen med en emotionel og kraftfuld lyd. Dette er opnået ved at bruge indsugningsventiler udarbejdet i titanium og anvende et raffineret letvægtsudstødningssystem, der hæver den maksimale til 640 hk ved 8.000 omdr. /min. og et drejningsmoment på 600 Nm til rådighed ved 6.500 omdr. /min. Sammen med det effektive firehjulstræksystem gør kræfterne fra V10-motoren Huracán EVO i stand til at accelererer fra 0-100 km/t på 2,9 sekunder. 0-200 km/t tager blot 9,0 sekunder og tophastighed er på over 325 km/t.

Avanceret og sportsligt cockpit

Den nye Lamborghini Huracán EVO er mere end lyd og imponerende præstationer. Træd indenfor i cockpittet og du bliver mødt af et eksklusivt interiør, der emmer af autentisk italiensk design og en massiv anvendelse af læder, alcantara og letvægtsmaterialet kulfiber. Fra de skålformede sæder er der udsigt til den centralt-placeret omdrejningstæller og i konsollen mellem de to forsæder findes en ny 8,4” touchscreen fra hvor alle bilens kontrolfunktioner betjenes herunder de mange opkoblingsmuligheder som Apple CarPlay med smartphone integration.

Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata (LDVI)

Andre nyheder i Huracán EVO omfatter blandt andet den nye Lamborghini baghjulsstyring og et torque vectoring-system, som arbejder på alle fire hjul, mens den nye feature, Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata (LDVI), arbejder via en centralt placeret processorenhed, som styrer alle aspekter af bilens dynamiske egenskaber og komplet integrerer alle bilens dynamiske systemer.

Ved at behandle data i realtid genkender Huracán EVO førerens intentioner via input fra rattet, bremsepedalen og speederen, det valgte gear og den valgte køreindstilling via ANIMA-betjeningsenheden: STRADA, SPORT eller CORSA. På den måde forudser og tilpasser systemet bilens køredynamik fra en forventning til en reaktion.

Design – aerodynamisk overlegenhed

Det markante design definerer ikke kun Huracán EVO’s visuelle udseende, men medvirker også til bilens aerodynamiske overlegenhed og forbedrede køredynamik. En ny forreste stødfanger giver bilen en lav, kraftfuld personlighed og, sammen med den integreret diffuser under den bagerste stødfanger sikrer det bilens aerodynamisk og overlegne præstationer under alle forhold.

Læs mere om Huracán EVO på lamborghini.com